Abonnementen

De Reynaertghesellen biedt drie soorten abonnementen aan: een studenten-, een éénpersoons- & een tweepersoonsabonnement. Daarnaast kan je ook kiezen om erelid van de groep te worden. Abonnees & ereleden ontvangen vier keer per seizoen onze Reynaertkrant & worden uitgenodigd op het Convent, onze nieuwjaarsreceptie. Abonnementen kunnen ook als cadeau gegeven worden.

Je schrijft het abonneegeld met de vermelding van het gewenste abonnement & de naam van de abonnee over op het rekeningnummer BE72 7390 0930 3816 van Koninklijke Toneelgroep De Reynaertghesellen vzw.

 

Tarieven

Abonnement A (voor twee personen) kost €70 per seizoen & hiervoor heb je recht op 2 vrijkaarten per productie. 

Abonnement B (voor één persoon) kost €35 per seizoen & hiervoor heb je recht op 1 vrijkaart per productie.

Het Studentenabonnement (voor één student, max. 25 jaar) kost €30 euro & hiervoor heb je recht op 1 vrijkaart per productie.

Ereleden willen onze groep extra steunen & betalen hiervoor graag €95 per seizoen. Ze ontvangen twee vrijkaarten per productie. Ze worden steeds in onze kranten & programmaboekjes vermeld.

 

Een abonnement na de eerste productie kopen?

Je kan ook doorheen het seizoen nog steeds een abonnement kopen. Deze worden a ratio berekend aan de hand van het aantal producties die nog volgen. Om dan een abonnement te kopen, stuur je een e-mail naar financien@reynaertghesellen.be