Odoo + afbeelding en tekst

AFGELAST

RTM - REDINGENSTRAAT 4 - 3000 LEUVEN  

AUTEUR FLAVIA COSTE
REGIE  PIETER-JAN MARTENS
CAST   MANU GEMOETS, FRIE HUYBREGHS, HANS VAN HUYCK, NELE VERLINDEN
REGIE-ASSISTENTIE PIETER-JAN DEKNIJF
SCENOGRAFIE  CHRISTOPHE KETELS
DECORONTWERP  LUK DENS EN KRISTOF WILLAERT
DECORBOUW  ERWIN DEMUYNCK, EDELHARD MOENS, PATRICK NACKAERTS, E.A.
TECHNIEK PAUL BIELEN EN YVES VANDEGOOR   

KAARTEN  € 11 / € 10 
TELEFONISCH RESERVEREN KAN OP WOENSDAG TUSSEN 20 EN 21 UUR, 
0496 72 95 38 – VANAF VIER WEKEN VOOR DE PREMIERE.

Toneelgroep De Reynaertghesellen annuleert alle publieke activiteiten tot aan de paasvakantie.

Onze derde productie, Het Begeren Onder De Olmen, die normaal 19 maart in première moest gaan, wordt daardoor uitgesteld naar de maand mei, in plaats van de vierde productie (Non à l’Argent) in de hoop dat de maatregelen tegen dan opgeheven zullen worden.  We bekijken wanneer we de geplande productie Non à l’Argent volgend seizoen of een later seizoen kunnen spelen.

Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het coronavirus op de voet, en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. We houden je als eerste op de hoogte!

Wie reeds een ticket geboekt had voor Het Begeren Onder De Olmen zal gecontacteerd worden per e-mail voor een terugbetaling of herboeking.


Richard probeert als architect al jaren zijn droomprojecten te realiseren, maar tot nu toe is dat nog niet echt gelukt. Gelukkig zorgt zijn vrouw Claire voor de nodige inkomsten, maar iedere maand blijft het vechten om te overleven. Wanneer Euromillions voor een onverwachte wending zorgt, nodigt hij zijn moeder en zijn vriend-werkgever uit om hen het grote nieuws te vertellen en eindelijk te tonen hoeveel hij van iedereen houdt.

Wat zou jij doen wanneer je de jackpot wint? Deze hilarische komedie vol onverwachte wendingen doet ons nadenken over het belang van geld en geluk.

Non, à l'argent trok maandenlang uitverkochte zalen in het Théâtre des Variétés in Parijs. Er volgde een nationale tournee en in 2019 werd Non à l'argent opnieuw 36 keer opgevoerd in het Théatre des Bouffes Parisiens in Parijs.