Welkom! We stellen graag ons nieuw seizoen voor.

 

 

Je zat er al ongeduldig op te wachten, maar we hebben een aantrekkelijk, verrassend en afwisselend theaterseizoen voor jou uitgestippeld en stellen dat graag aan je voor.

 

Jij wilt na een avondje toneel graag goedgezind en met een brede glimlach terug huiswaarts keren? We hebben ervoor gezorgd. Frustration Island neemt je in Kakkewietenstijl mee op de omzwervingen van Odysseus en werkt daarbij gegarandeerd op je lachspieren. Maar ook de afsluiter van ons seizoen Non à l’argent laat je mondhoeken omhoog krullen en een bulderlach opborrelen.

 

Je hebt het liever wat meer down-to-earth? Dan hebben we De miraculeuze come-back van Mea L. Loman voor jou. Een stuk over mensen van vlees en bloed, over hun dromen en passies, over hun frustraties en jaloezie.

 

Je houdt van een klassieker, van een repertoirestuk? Dan kijkt je vast en zeker uit naar het erg mooie Het begeren onder de olmen van Eugene O’Neill waarmee hij de Pulitzer Prize won.

 

We hebben Eva De Mulder eindelijk opnieuw kunnen strikken voor een regie. Na de succesproducties van o.a. Richard Modderfokker den derde, Het diner en Abigail’s Party loodst zij nu Oddy en zijn makkers langs het Paard van Troje en de Sirenen naar Ithaka. Maar je leert dit seizoen ook twee zeer jonge regisseurs kennen. Matthias Van de Brul neemt je mee naar de coulissen van het variété theater en Yentl Gijbels bewijst dat een stuk uit 1925 je ook vandaag nog kan beroeren. Beiden jonge makers hebben ons zeer verrast met de producties die ze elders al maakten en we kijken ernaar uit met hen samen te werken. En Pieter-Jan Martens, een van onze huisregisseurs, fantaseert al volop over wat je allemaal met een miljoenenwinst van de Lotto kan doen.

 

frustration island  de miraculeuze come-back van mea l. loman  het begeren onder de olmen  non à l'argent

Je merkt het, we hebben voor iedereen wat in petto. Het wordt weer een heel mooi Reynaertseizoen! Ik heb mijn tickets al besteld. Ik nodig jou graag uit hetzelfde te doen op onze website of via 0494 75 14 93 op woensdagavond tussen 20 en 21u.
Opgelet: we spelen vanaf dit seizoen iedere productie slechts 8 keer en de premières zijn naar donderdag verhuisd.

Noteer ook alvast zaterdag 14 december in je agenda want dan staat onze jaarlijkse Reynaertquiz op het programma. Vorm een quizploegje van 4 personen en meet je met andere ploegen in 10 vragenrondes over verschillende thema’s zoals sport, cultuur, algemene kennis, … Het belooft weer een heel gezellige avond te worden.

 

Zo, nu is het aan jou. Overtuig je van ons mooie theaterseizoen. Wij zien je zeer graag komen.

Tot in Malpertuus!

 

 

Katrien Devillé

Vice-voorzitter