lidmaatschap

Hoera! Uit het rijke aanbod van Leuvense amateurtheatergezelschappen, heb jij gekozen voor De Reynaertghesellen. Daar zijn we heel erg blij mee. We hopen dat je je snel thuis voelt in ons Reynaerttheater Malpertuus. Welkom!

De Reynaertghesellen is een hechte groep theaterliefhebbers, die sinds 1951 bestaat. Jaarlijks brengen wij vier theaterproducties die volledig door vrijwilligers gedragen worden. We streven met z’n allen naar kwaliteit en zo maken we samen mooie producties. Als actief lid behoor jij tot de kern van onze toneelgroep. Jij draagt dus je steentje bij om de motor draaiende te houden.

Ben je 16+ en heb je zin om op en/of naast de scène, voor en/of achter de schermen van een theatergezelschap te werken? Fantastisch! Ben je ook nog enthousiast om je handen uit de mouwen te steken en enkele andere taken op jou te nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je actief lid wil worden van de Reynaertghesellen, betaal je 50 euro per seizoen voor je lidmaatschap. Hier is je verzekering bij inbegrepen. Hoe groot jouw aandeel is in het draaiende houden van de toneelgroep, bepaal je voor een stuk zelf naargelang je interesses en beschikbare tijd, al wordt er van onze Renards uiteraard een minimum aan engagement verwacht. Dat engagement hebben we proberen te bundelen in een duidelijk overzicht.

Wij bieden je uiteraard de mogelijkheid om ten volle van je hobby te kunnen genieten. Hoewel dit het voornaamste is, hebben we voor onze actieve leden nog enkele extraatjes in petto. Benieuwd? Je kan ze allemaal hier nalezen.

 

Wil je alle info in één tekst liever downloaden? Dat kan hier.
Wil je lid worden van De Reynaertghesellen? Stuur dan een e-mail naar leden@reynaertghesellen.be.

 

Boudelike ende Ghetrouwe!