Reynaerttheater Malpertuus (RTM)

 Ons theater bevindt zich in de Redingenstraat 4 te Leuven centrum. Tijdens onze voorstellingen hebben wij een parking ter beschikking.

‘Parking Huis Bethlehem’ is bereikbaar langs 2 ingangen: de Schapenstraat 34 en Redingenstraat 8. De ingang van de Schapenstraat is met de auto toegankelijk vanaf de Naamsepoort, u neemt de Naamsestraat tot aan de Sint-Michielskerk en neemt vervolgens de Sint-Antoniusberg naar links, over het Damiaanplein komt u zo terecht in de Schapenstraat. De ingang (nr 34) bevindt zich aan uw rechterkant. De ingang van de Redingenstraat is toegankelijk via de Kapucijnenvoer, waar u de Ten Hovelaan neemt, rechts afslaat in de Henri Vandervaerenlaan en vervolgens links afslaat in de Redingenstraat. Deze rijdt u helemaal uit tot u rechts de ingang van de parking vindt. 

Op voorstellingsdagen is onze parking vanaf één uur voor de aanvang van de voorstelling toeganke- lijk via het ingeven van een code. Je ontvangt de code per e-mail in je bevestigings e-mail bij je reservatie. Als je telefonisch reserveert kan je de code vragen aan onze medewerker.

Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift