Sponsor worden?

 

De Reynaertghesellen staan al 69 jaar garant voor kwaliteitsvol amateurtheater in Leuven. Van bij het prille begin in 1951 worden onze acteerprestaties en verzorgde producties ge- apprecieerd in het Leuvense en ver daarbuiten, getuige hiervan de prijzen (Landjuweel, Euripidesprijs, Fiere Margrietjuweel, provinciale tornooi prijzen) die we wonnen over de jaren heen maar ook het feit dat vele van onze acteurs en regisseurs opgemerkt worden en soms doorgroeien naar het professionele niveau, zoals o.a. Maaike Neuville, Sien Eggers, Stijn Dev- illé, Seppe Toremans, Kwinten Van Heden, enz.

Ieder seizoen brengen wij vier producties: in november, januari, maart en mei. We streven naar kwaliteit en proberen ook producties te brengen die minder evident zijn voor een ama- teurgezelschap. We zoeken steeds naar een goeie mix van repertoiretheater, nieuw werk, Vlaams werk, stukken die maatschappelijk relevante thema’s aansnijden, komedies, ...

Als één van de weinige Leuvense gezelschappen spelen wij in onze eigen zaal RTM -Reynaert Theater Malpertuus- die plaats biedt voor 100 toeschouwers. Naast eigen voorstel- lingen (4 x 8 voorstellingen met een zaalbezetting van gemiddeld 70 %, dit seizoen zelfs 80 %) wordt onze zaal eveneens gehuurd door improvisatiegezelschappen Improfiel en RIOT, de Theaterfactorij, particulieren, koren, bedrijven, enz.. Op jaarbasis betekent dit een gemiddelde van minimum 5000 bezoekers.

Om al dit werk mogelijk te maken, hopen wij dit seizoen op uw steun te mogen rekenen. Concreet bieden wij een heel gamma van mogelijkheden aan, gaande van opname in ons drukwerk tot visuele aanwezigheid in onze infrastructuur.

Download hier ons sponsordossier.

 

Odoo • Tekst en afbeelding