De Reynaertghesellen biedt drie soorten abonnementen aan:

- een tweepersoonsabonnement (abonnement A, € 80 per jaar
- een éénpersoonsabonnement ( abonnement B, € 40 per jaar)
- een studentenabonnement (abonnement C, € 30 per jaar)

Daarnaast kan je ook kiezen om erelid (abonnement E, € 100 per jaar) of sponsor van de groep te worden. Abonnees, ereleden & sponsors ontvangen onze Reynaertkrant en worden uitgenodigd op het Convent, onze nieuwjaarsreceptie.

 

Met een abonnement heb je recht op één of twee kaarten (afhankelijk van het gekozen abonnement) per productie. De Reynaertghesellen spelen vier producties per jaar. Naast je kaarten krijg je voor elke productie een e-mail met de nodige informatie.

Hoe werkt een abonnement?

Je krijgt van ons een code. Deze code gebruik je bij de reservatie van je tickets. Jaarlijks ontvang je een e-mail voor het verlengen van je abonnement, indien gewenst.

Je hebt nog geen abonnement, maar wenst er graag één, stuur ons een berichtje via de contactpagina. We sturen jou een een code, met deze kan je het abonnement betalen en kan je tickets reserveren. Hou er rekening mee dat Toneelgroep De Reynaertghesellen met vrijwilligers werkt (we hebben dus nog een job overdag) en dat het soms een dagje (langer)  kan duren vooraleer je antwoord hebt.

Heb je al een abonnement en wens je het abonnement te vernieuwen, surf dan naar abonnement.reynaerghesellen.be en betaal je abonnement online, gemakkelijk toch?

Een ticket uit een abonnement is overdraagbaar aan vrienden of familie, maar enkel tijdens de lopende productie. Niet opgenomen tickets tijdens een lopende productie worden niet terugbetaald.


-